Lakshmin holistinen kauneus

 

Lakshmi_world

 
Lakshmi luonnonkosmetiikka

 

LAKSHMI luonnonkosmetiikka on puhdas orgaaninen luonnontuotesarja, jolla on AIAB:n (www.aiab.it) sertifikaatit. AIAB on Italian luonnontuotteita sertifioiva yhdistys.

Lakshmin tuotteissa yhdistyy vuosituhansia vanha tieto sekä nykyaikainen vihreä teknologia.

Voiteet perustuvat luomuviljeltyihin vehnänalkioliposomeihin. Nämä liposomit ovat erittäin yhteensopivia kehon kanssa. Ne kuljettavat vettä ja ravinteita ihon kerroksiin taistellen tehokkaasti ryppyjen muodostumista ja kosteuden menetystä vastaan.

Tuotteissa käytetään ainoastaan kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Niissä olevat välttämättömät rasvahapot ovat erittäin tärkeitä solujen uusiutumisessa ja ikääntymisen ehkäisemisessä.

Lakshmi käyttää tuotteissaan ylivoimaisia 100% luonnollisia kosteustekijöitä, kuten malvaa, alteaa sekä aitoa aloe veran mehua, jolla on ihoa erittäin kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.

 

Tuotteiden teho ja ainutlaatuiset vaikutukset ovat kasvien, eteeristen öljyjen ja kasviöljyjen tarkkaan valitun koostumuksen ja synergian tulos. Synergiaa on, kun samankaltaiset tai toistensa vaikutusta tehostavat kasvit yhdistetään parhaalla mahdollisella tavalla ja niitä voidaan käyttää yhdessä aiheuttamatta epätoivottuja ihoreaktioita.

Säilöntäaineet ja väriaineet ovat luonnollisia, ja niillä ei ole ihoon negatiivisia vaikutuksia vaan ne päinvastoin hoitavat ihoa.

Lakshmin yksittäisiä raaka-aineita tai tuotteita ei ole testattu eläimillä.

 

 

face_hoito_pieni

 

Lakshmi luonnonkosmetiikkatuotesarjaan kuuluvat hoitolakäyttöön ja kotihoitoon tarkoitetut kasvo- ja vartalotuotteet, eteeriset öljyt, hieronta- ja kylpyöljyt, hiustenhoitotuotteet, aurinkovoiteet ja luonnonmeikit.

 

Lisäksi sarjassa on ayurvedisiä tuotteita ja hoitovälineitä, kuten mm. chakraöljyt, chakrakivet ja yrttinyytit.

 

Lakshmi on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen ja SKY:n maahantuojajäsen.