Lakshmi-polku

Lakshmi-polku


        

Lakshmi-polku

01_home

 

3-osainen Lakshmi-polku on tie ayurvedisen luonnonkosmetiikan kiehtovaan maailmaan. Se tarjoaa tietoa ja kokemusta ayurvedasta ja luonnonkosmetiikasta helposti omaksuttavalla tavalla, Lakshmin tuotteiden avulla. Polun kautta on mahdollista saavuttaa kehon ja mielen tasapaino.

 

My Lakshmi -myyntiedustajat

 

Lakshmi rekrytoi ja kouluttaa My Lakshmi myyntiedustajia, jotka vastaavat My Lakshmi-itsehoitotuotteiden myynnistä ja asiakaspalvelusta. He eivät edusta tai myy hoitolatuotteita vaan suosittelevat tarpeen mukaan kokonaisvaltaisia hoitoja Lakshmi Space - kauneushoitoloissa.


Lakshmi Space - kauneushoitolat


Syvä, kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kokemus Lakshmi-hoitolassa ja täydentävät kauneusrituaalit hoitolatasoisilla kotihoitotuotteilla. Täydentää My Lakshmia.

 

Lakshmi Soul


Sukellus ayurvedan maailmaan. Lakshmi tarjoaa koulutettujen ayurveda-konsulttien palveluita, sekä mahdollisuuden syventävää ayurveda-tuntemusta monipuolisen kurssitarjonnan kautta. Lisäksi Lakshmi-polun huipulla on Keralassa, Intiassa sijaitseva Ananda Lakshmi Ayurvedic Retreat. Se on pieni ekologinen paratiisi täynnä hyvinvointia niin mielelle kuin keholle.