Tarinamme

 

Olemme toimineet jo yli 10 vuotta Lakshmin ayurvedisen luonnonkosmetiikan maahantuojana.

Kun aloitimme vuonna 2009, luonnonkosmetiikan kulutus oli vielä pientä, mutta intohimomme puhtaita luonnon raaka-aineista valmistettuja ja aromaterapeuttisia tuotteita kohtaan kasvoi päivä päivältä. Ayurvedaan pohjautuva Lakshmin kauneusfilosofia kiehtoi ja halu oppia lisää kehon ja mielen tasapainosta vahvisti ajatusta ayurvedan tarjoamista mahdollisuuksista ihon hoidossa sekä kehon ja mielen tasapainossa.

Ajatus siitä, että voimme tehdä osamme ihmisten hyvinvoinnin puolesta ja ympäristömme suojelusta, antaa merkityksen työllemme. Uskomme, että pienillä arjen valinnoilla on lopulta suuri merkitys planeettamme hyvinvointiin.


Teemme tiiviisti yhteistyötä Lakshmi-hoitoloiden ja jälleenmyyjiemme kanssa tarjoten heille säännöllisesti perus- ja täydennyskoulutuksia. Näiden kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisten käsissä voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua ja kokonaisvaltaisia hoitoja. Ammattilaisen avulla löydät myös juuri sinun ihollesi sopivat kotihoitotuotteet.


My Lakshmi itsehoitotuotteiden myynnistä vastaavat sydämellään työtään tekevät aluepäällikkömme ja myyntiedustajamme. Missiomme on auttaa kaikkia voimaan paremmin itsensä kanssa, oppia pysähtymään hetkeen, olemaan läsnä, tässä ja nyt. My Lakshmi tuotteiden kautta tuomme eettistä luksusta arkeesi.